presentacions i clubs

Hi ha dies que toca jugar a casa. Ha estat el cas d’aquesta setmana, arran de la presentació a Falset (ahir 29 de novembre) de ‘L’estiu de l’amor’. L’acte va tenir lloc a la Biblioteca Pública Salvador Estrem i Fa, que era força plena. El bon amic i escriptor Miquel Esteve (l’autor de ‘El joc de Sade’) va ser l’encarregat de fer la presentació: elogiosa (ja ho acostumen a tenir, això, les presentacions de llibres) però, a més, lluïda, divertida, amena i no gaire llarga. Com en tots els actes i entrevistes anteriors, els assistents i els lectors s’escarrassen a discernir què hi ha de ficció i què no en la novel·la. I es fan una altra pregunta que ja comença a ser habitual: era tan guapa Fernande com conta el llibre?

La setmana també ha estat la de la participació al Club de Lectura de la Biblioteca Pública de La Canonja. Un club que té divuit anys de trajectòria i on ‘L’estiu de l’amor’, segons els seus membres, els ha fet gaudir, riure i rememorar historietes de forasteres vàries que tot ho trasbalsaven, fossin franceses, sueques, nordamericanes…. És un gran invent, això dels clubs de lectura. Copsar de primera mà com les novel·les tenen tantes vides com lectures se’n fan, és tot un privilegifoto 2.

A més del de La Canonja, a ‘L’estiu de l’amor’ li van sorgint més clubs de lectura, i ja ha estat demanat pels clubs de les biblioteques de Montblanc i Reus. Serà un luxe poder participar-hi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s